De Roze Balletten, De bende van Nijvel, ABRASAX en de Dutroux affaire

Deze pagina delen

Carine Knapen, X, 9 september 2023

Transcript van de post Naar verluidt is “de Roze Balletten” een complottheorie over een reeks vermeende drugs- en seksfeesten die eind jaren 1970 in België zouden hebben plaatsgevonden en waaraan hooggeplaatste personen en minderjarigen zouden hebben deelgenomen. Deze feesten zouden bedoeld zijn geweest als een middel om machtige personen te compromitteren en af te persen. Ondanks allerhande verklaringen en vermeende bewijzen is de materialiteit van de verhalen nooit aangetoond. Het gerechtelijk dossier werd zonder gevolg geklasseerd.

Dit is de officiële versie. Complottheorie. De ” roze balletten” hebben nooit bestaan. Onzin.

Zoals u al zal vermoeden hebben de Roze Balletten uiteraard wel bestaan. Meer nog, ze bestaan vandaag nog steeds, zij het onder een andere benaming en kinderen zijn nog altijd het kapitaal van de hele opzet.

Hoe is de bal eertijds aan het rollen gegaan ?
https://bendevannijvel.com/motief/roze-balletten/dossier-pinon/
De Roze Balletten werden in de openbaarheid gebracht door de Brusselse psychiater André Pinon, die toen van zijn vrouw, Josiane Jeuniau, scheidde. Het ex-koppel voerde een bittere strijd om het hoederecht over hun kinderen. Pinon was er op 30 augustus 1979 in geslaagd een geheime geluidsopname te maken waarop Jeuniau beweerde dat ze geregeld vreemd was gegaan met mannen en vrouwen in de villa van haar nieuwe minnaar, dokter Bettens. Ze noemde op de tape ook enkele van haar partners bij naam, onder wie een lid van de Staatsveiligheid en een arts uit Waterloo. Pinon wilde de tape gebruiken als bewijsmateriaal tijdens het proces, maar beweerde vervolgens dat het origineel was gestolen, terwijl een tweede exemplaar in handen was van de privédetective die hij had ingeschakeld. De rechtbank wees het bewijs af en Pinons vrouw kreeg het hoederecht toegewezen.
Op 18 juni 1981 nam Pinon samen met Jean-Claude Garot, een journalist van het weekblad Pour, opnieuw een geheime geluidsopname op, ditmaal van Christine Doret, een 31-jarige vrouw die meer wist over de seksfuiven bij dokter Bettens. Doret beweerde dat zij en Jeuniau aanwezig waren geweest op deze seksfeesten en andere orgieën in een golfclub in Graven en villa’s aan de Belgische kust. Ze noemde verschillende grote namen die hieraan hadden deelgenomen. Ze stelde ook dat de feestvierders kinderen uit weeshuizen hadden gehaald zodat die tijdens de feesten seksueel konden worden misbruikt. Tal van getuigen ( deelnemers aan de sexorgieën ) zijn in verdachte omstandigheden overleden. Het merendeel is gekwalificeerd als zelfmoord.

In 1981 berichtte het weekblad Pour voor het eerst over de seksorgieën, waar cocaïne werd gebruikt en minderjarigen werden verkracht. Volgens verklaringen van callgirls, rijkswachters en deelnemers (onder wie bankier Léon Finné) werden de feesten georganiseerd door het prostitutienetwerk Tuna, genoemd naar hoerenmadam Fortunato Israël. Zij werd geprotegeerd door de deelnemende industriëlen (onder anderen directeur Roger Boas van de Belgische wapenfabriek Asco), veiligheidsfunctionarissen (onder anderen rijkswachtgeneraal Fernand Beaurir) en politici. Onder die laatsten ook minister van Defensie ‘VdB’ en prins Albert. Veel balletgangers hadden namelijk financieel belang bij grote defensieorders voor Asco en bij transacties van de nationale holding Société Générale met Saoedi-Arabië, vertegenwoordigd door prins Albert die ook steeds van de partij was.
Enkele dagen later, ofwel op 5 juli 1981, werd een bomaanslag gepleegd op het redactielokaal van POUR in Elsene, waarbij al haar archieven opgeblazen werden. Uiteraard was er geen enkel verband met haar recente artikel over de Roze Balletten….
Deze gebeurtenissen zijn neergeschreven in de geschiedenisboeken. Alle andere niet. Dat het weekblad HUMO eertijds ( toen ze nog aan degelijke onderzoeksjournalistiek deed ) ook een artikelenreeks gewijd heeft aan de Roze Balletten is in de vergeetput verzeild en met reden, want HUMO had de hand kunnen leggen op een paar foto’s van de sexorgieën en op één van die foto’s zaten toenmalig minister Jean Gol ( toen nog voorzitter van de partij PRL en vanaf 1981 ” door Koning Boudewijn toevallig ” benoemd tot vice- eerste minister en minister van Justitie ! ) en prins Albert naakt, samen met een viertal blote kinderen ( meisjes ) in een opblaasbaar zwembad in een lokaal dat op een groot salon van een kasteel leek, lachend te slurpen van hun champagne coupes. Ik heb dat artikel eertijds gelezen de foto gezien.
Ook tal van straffe getuigenissen zijn in de vergeetput terecht gekomen. In de onderstaande Duitse documentaire over Marc Dutroux, de Satanistische cult vereniging Abrasax en de Roze baletten zal u vreselijke getuigenissen horen over onder meer een lid van de Koninklijke familie die, naar verluidt, een bad in mensenbloed nam terwijl er boven het bad, aan haken, dode kinderen leeg bloedden. Vanaf 1:12u zal u ook de getuigenis horen van diners waarbij mensenvlees geserveerd werd, gruwelijk satanisme, pedofilie en snuff movies…
https://youtube.com/watch?v=IfVabuMUBbo
Er schijnt ook een rechtstreeks verband te bestaan dus de Satanistische sekte Abrasax en de pedofilienetwerken waarvan Dutroux en Nihoul deel uitmaakte.
https://youtube.com/watch?v=gTGOw3yeP5U

Het strafonderzoek omtrent de Roze Balletten werd op last van procureur Jean Deprêtre (PSC) in 1981 stopgezet. Niet toevallig kort na de benoeming van Jean Gol als minister van Justitie. In 1983 vermoordde de Bende van Nijvel zowel Finné als de seksclubeigenaars Jacques Fourez en Elise Dewit, die hun panden ter beschikking hadden gesteld voor sex orgieën.

U kan het gerechtelijk dossier over de roze balletten hier downloaden ( zoals verzameld door journalist en auteur Walter De Bock, die zich vele jaren in het dossier verdiept heeft ) :
https://scribd.com/document/368829374/WDB-Ballets-Roses#

De Roze Baletten, de Bende van Nijvel, de Dutroux affaire en de pedofilienetwerken, zelfs de affaire Patrick Haemers : het hangt allemaal samen. Niet toevallig is geen enkele van deze dossiers op vandaag opgelost.

Dat gerechtelijke onderzoeken bewust in de war zijn gestuurd of gewoonweg zijn gesloten zonder onderzoek, de dossiers uit handen zijn genomen van onderzoekers die de dicht bij de waarheid kwamen, onderzoeksrechters zijn ontheven uit hun functie, in discrediet gebracht, een procureur-generaal op zijn kantoor dood is aangetroffen met een kogel door zijn hoofd, dossiers verplaatst zijn naar een ander landsgedeelte ( waardoor alles moest vertaald worden ) en alle andere mogelijke sabotage praktijken hoeft niet te verbazen wanneer u weet dat Jean Gol minister van Justitie gebleven is tot mei 1988.
Mechior Wathelet ( Cdh ) voormalig Waals Minister President is hem opgevolgd als minister van Justitie. In die hoedanigheid (in de regering-Dehaene I ) ondertekende en bekrachtigde hij de vervroegde vrijlating van Marc Dutroux, die amper 5 jaar voordien veroordeeld was. Hij heeft hiervoor veel kritiek gekregen. De vervroegde vrijlating van Dutroux heeft uiteindelijk niet plaats gevonden. Maar het feit dat hij het geprobeerd heeft werpt de nodige vragen op.

Op 31 juli 1995 is Koning Boudewijn overleden. Hij werd opgevolgd door zijn broer, prins Albert die de daaropvolgende 18 jaar Koning van België zou blijven, met buitenechtelijke kinderen aan de sleutel. Koning Albert werd op 21 juli 2013 opgevolgd door zijn zoon prins Filip, die vandaag weliswaar gewaardeerd wordt maar voor zijn kroning door de pers aanhoudend smalend de pan werd ingehakt als de ” niet zo slimme ” van de familie. De pers heeft zelfs vaak geïnsinueerd dat hij gay was en hij zijn kinderen niet zelf had verwekt. De man heeft zeer veel moeteen incasseren. Was het een doelbewuste strategie om hem bij voorbaat de mond te snoeren? Is zijn kroning stelsmatig uitgesteld zodat Albert het deksel op de pot kon blijven houden terwijl eigenlijk ab initio voorzien was dat Filip Boudewijn zou opvolgen ? We zullen het nooit weten. Het deksel is vast geroest op de pot.

Hieronder een video van TV Aalst waarin u David Vandersteen, nabestaande van een slachtoffer van de Bende van Nijvel hoort. De zaak kon op dat moment binnen de 2 maanden opgelost worden wat overigens toen ook bevestigd is door zijn raadsman Jef Vermassen.
De opname dateert van 5 jaar geleden …